Over ons

Lekker vol en veel opbrengst
Plat en strak
Vakantiehuisje aan het water
IMG_4053
Meteen goed voorzien
cropped-Picture9.jpg
Picture6
IMG_4053
van boven af
venray

Zongarant uit Venray is een InstallQ gecertificeerde specialist voor het installeren van zonnepanelen.  We zijn gestart in 2011 in Venray en leveren maatwerk voor particulieren en bedrijven met de nieuwste produkten, technisch en esthetisch. Inmiddels hebben we vele honderden daken voorzien van zonnepanelen. Door deze ruime ervaring vinden we altijd een goede oplossing voor uw specifieke situatie.

Theo van Berne leidt de installatiewerkzaamheden en zijn zoon Jannes van Berne is de vaste man op het dak.  Pieter Wetterhahn is verantwoordelijk voor in- en verkoop, bijgestaan door Ton van Berne voor de offertes. Alle montage werkzaamheden gebeuren in eigen beheer waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld een dakspecialist en een elektricien als dat nodig is.

Verder heeft Zongarant een intensieve samenwerking met gerenommeerde leveranciers en biedt een totaal pakket voor het opwekken van zonne-stroom, passend bij uw woning of bedrijf, met een goede nazorg en garantie. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

Bovendien is Zongarant aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonZeker. Een collectief van zelfstandige installateurs die voor elkaar instaan om garantie op op langere termijn te waarborgen.

Wilt u zelf aan de slag en geld besparen? Ook als u zelf de panelen en/of de omvormer wilt plaatsen dan kunt u bij ons terecht. We leveren alle onderdelen die u nodig hebt met een stukje uitleg over de montage. Eventueel kunt u de aansluiting in de meterkast door ons laten uitvoeren of door ons laten controleren, voordat de installatie in werking wordt gezet. En mocht u tijdens de installatie problemen ondervinden, dan zijn we natuurlijk niet ver weg.

Laadpalen

Elektrische auto’s worden snel betaalbaar En wat is er nog mooier dan je eigen stroom te gebruiken om deze auto te laden. Dat kan als u een laadstation heeft. Wij kunnen u adviseren hierover en ook de installatie kan door ons worden verzorgd.

Zonneboiler

Omdat in het algemeen een zonneboiler meer ruimte vraagt dan zonnepanelen om hetzelfde rendement te halen, hebben we besloten voorlopig geen zonneboilers te installeren. De ontwikkelingen gaan snel en we hopen in de toekomst weer een produkt aan te bieden om een woning nog meer te verduurzamen.

 


			

Beste bezoeker,

Zongarant is gestopt met het installeren van nieuwe zonnestroom systemen. Voor garantie op de door ons geleverde produkten blijven we bereikbaar via het algemene mail adres: info@zongarant.com

Wij zorgen dan voor een correcte afhandeling.

Veel handleidingen om uw omvormer (opnieuw) te verbinden met internet vindt u onder downloads op onze site. Uiteraard is ook youtube vaak een goede informatie bron.