Over ons

Zongarant

Sei Erkenning

Zongarant is een SEI gecertificeerde specialist voor het installeren van zonnepanelen.  We zijn gestart in 2011 in Venray en leveren maatwerk voor particulieren en bedrijven met de nieuwste produkten, technisch en esthetisch.

Theo van Berne leidt de installatiewerkzaamheden en Pieter Wetterhahn is verantwoordelijk voor in- en verkoop. De montage werkzaamheden gebeuren in eigen beheer waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld een dakspecialist, als dat nodig is.

Verder heeft Zongarant een intensieve samenwerking met gerenommeerde leveranciers en biedt een totaal pakket voor het opwekken van zonne-stroom, passende bij uw woning of bedrijf, met een goede nazorg en garantie. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

Door de samenwerkign met Autarco kunnen wij een unieke opbrengstgarantie geven.

Wilt u zelf aan de slag en geld besparen? Ook als u zelf de panelen en/of de omvormer wilt plaatsen dan kunt u bij on terecht. We leveren alle onderdelen die u nodig hebt met een stukje uitleg over de montage. Eventueel kunt u de aansluiting in de meterkast door ons laten uitvoeren of door ons laten controleren, voordat de installatie in werking wordt gezet. En mocht u tijdens de installatie problemen ondervinden, dan zijn we natuurlijk niet ver weg.

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in onze showroom op de Zandakker 24 in Venray. Het maken van een afspraak is gewenst. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

     CONTACT      

Zonneboiler

Als u informatie zoekt over zonneboilers kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren het systeem van Solesta. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat jarenlang gratis warm water voor het huishouden produceert. U kunt er hier meer over lezen:

     BOILER